Csupa trendi kis betűvel és ponttal elválasztva virtual.drupa néven kerül megrendezésre a covid-19 előtt tömegeket vonzó print ipari expó 2021-es felvonása. Az új formátum nem csak a digitális térbe helyezi át az expózás műfaját, de igazán véget sem ér a zárónappal, viszont az élő interakciók miatt érdemes felkeresni a következő napokban.

Írtunk már a Drupa megreformálási kísérletéről tavaly, amelyet nyilván a járványhelyzet szült, de szerintünk az ötlet a maga nemében roppant jól átgondolt. Nem vesszük át újra, hogy milyen online elemekből tevődik össze ez a digitális expó, mert csak a név változott, minden más olyan, mint ahogy a Drupa Preview kapcsán már írtunk róla korábban.

A virtual.drupa 2021. április 20. és 23. között várja az élő előadásokra, beszélgetésekre, kapcsolatépítésre fogékony látogatókat, de a kiállítótér és az előadások később is visszanézhetők maradnak. Az expón egyedüli magyar kiállítóként a Varga-Flexo is jelen lesz, ahol a design díjnyertes Oktoflex Premium flexonyomógépükről épp úgy lehet kérdezni őket, mint az új fejlesztésű, automatizált kamerás nyomatellenőrző rendszerről.

A részvétel a látogatóknak ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Amennyiben nem tudsz jelen lenni az élő előadások alatt, később is visszanézheted őket.