Rengeteg kreatív szakmában dolgozó rekedt az otthoni irodának nevezett intézmény falai között a járvány lecsengéséig és őket szeretné segíteni az Affinity a szoftvereinek 90 napos ingyenes használatával. A minden fillért megfogni próbáló szabadúszók vagy a céges munkaállomás licencét hazavinni nem tudó fotósok, designerek és kiadványszerkesztők számára ez egy jó lehetőség lehet. 

Bár az a hír is körbement a sajtóban pár napja, hogy az Adobe 60 napnyi ingyen Creative Cloud használattal segíti a home office keretében dolgozókat, de ezt közel sem tudta mindenki előcsalni (mi sem, de a megfejtéseiteket leírhatjátok kommentben). Ezúttal viszont a 90 napos potya hozzáférés az Affinity Photo, Designer és Publisher szoftverekhez fennakadások nélkül megy.

Nincs más dolgod, mint ellátogatni erre az oldalra és a 90 napos próbalehetőséget rejtő gombra kattintani. Az alapadatok megadása után emailben érkezik a három fent említett szoftverhez három különböző aktiváló kulcs. Ha megtetszik bármelyikük, utána 50% kedvezménnyel meg is vásárolhatók, ami nagy segítség a nehéz időkben olyanoknak, akiknek a megélhetése függ a kreatív szoftverektől és ezt nem bíznák előfizetéses konstrukcióra.