Nagyot menetel az egyik Stranger Things rajongó kérdése, aki a sorozatbéli sötétkamrás jeleneteket nem értve az internet népéhez fordult magyarázatért. Ezzel egy csapásra sikerült elintéznie, hogy a harmincas korosztály (és felette) élő dinoszaurusznak érezze magát. 

“Mi a célja ennek a “vörös szobának” a Stranger Things-ben?” – Szegezte kérdését a StackExchange fórumozóihoz a K Split X néven futó kérdező. Persze lehet fokozni, hiszen le is írta, hogy arra a jelenetre gondol, amikor a sorozatbéli fotós (Jonathan) a fényképet “vízbe” mártja és az ettől jobban láthatóvá válik.

Hát itt tartunk, napjaink egyik legnépszerűbb sorozatában egy sötétkamrás jelenetet már el kell magyarázni a fiataloknak, mindenki megérdemli, hogy öregnek érezze magát. Ez azonnal mémlavinát indított el azok körében, akiknek még volt szerencséjük az analóg fotózáshoz, ebből válogatva be is ágyaztunk párat. Persze a kérdező körberöhögése mellett érdemes hozzátenni azt is, hogy legalább volt mersze kérdezni, felmerült benne a kíváncsiság és azért alapvetően ő is jó nyomon volt, hogy ez egy “régi analóg filmes eljárás”. Régi. Az.