Az esküvői fotózás nem tartozik a világ legveszélyesebb hivatásai közé, de kötél idegeket kíván, néha pedig test a test elleni közelharcban kell megküzdeni a fotókért és a kenyérre valóért. Ha szükséges, akkor a menyasszony mostohaanyját is odébb lehet taszigálni. 

Ashley Easterling éppen Lorna és Josh esküvőjén dolgozott, amikor többször is konfliktusba került a menyasszony mostohaanyjával, aki mindenáron akart saját fotókat a mobiljával, de ehhez rendszeresen akadályozta a felkért profit is.

Az esetről készült videó (a lényeg 0:28-tól látható):

Az esküvő talán legeslegfontosabb pillanata kellős közepén is így járt el a családtag, próbált a boldogító igent követő csóknál beállni a fotós elé, hogy jobb szögből kaphassa el a mobiljával. Ashley viszont egészen egyszerűen azt a döntést hozta, hogy finoman odébb pöcköli a vállával és visszaelőzött, hogy csinálhassa azt, amiért őt fizetik.

Ezzel ugyan kockáztatott egy szúrós nézést egy közeli hozzátartozótól, de legalább a legfontosabb pillanatról nem maradt le, így a magasabb rendű jó érdekében cselekedett. Az azóta feleséggé előlépett Lorna szerint a jelenet nagyon vicces volt és a fotóst méltatva osztotta meg a kakaskodást a saját Facebookján is.