Egy használaton kívüli televízió a porfogáson kívül nem sok mindenre jó, éppen ezért a Samsung úgy döntött, hogy megoldást kínál. Ez lett a Frame, mely pont az, amire a neve is utal: egy képkeret. A falra akasztva pontosan úgy néz ki, mint egy felakasztott kép, de eközben ez egy teljes értékű 4K UHD televízió, mely az Art üzemmódnak hála digitális képkeretként is funkcionál.

Persze mit ér egy közel háromezer dolláros digitális képkeret minőségi tartalom nélkül? A kreativitás ellen beoltott tulajdonosok a Samsung által összeválogatott nagyfelbontású alkotások között válogathatnak, melyek darabját 20 dollárért mérik vagy havi 5 dollárért a teljes kollekcióhoz hozzáférés jár.

Persze ettől még van lehetőség saját képeket is szinkronizálni vele. A tökéletes megjelenítésről egy fényérzékelő szenzor is gondoskodik, mely mindig a környezeti fényekhez igazítja a kijelzőt. Aki pedig az energiafogyasztás miatt aggódik, az bekapcsolhatja a takarékos módot, így csak akkor kapcsol be a kijelző, mikor a helységben mozgást érzékel.

A televízió kerete egyébként cserélhető, hogy a lakás, iroda vagy műterem stílusához igazodjon. Ezen a szinten már alapkövetelmény a nulla rés a fal és a készülék között, valamint a rejtett kábelezés. Meg is kérik az árát: A nagyobbik 65” méretű modell 2800 dollárba kerül, míg a kisebbik 55” modell pedig 2000 dollárt kóstál, amihez 200 – 250 dollár között kaphatunk csere kereteket.