Izoláció, home office, karantén, távmunka, egy csomó olyan kifejezés ami most emberek milliárdjainak életét meghatározza a világon és Peter McKinnon már rögtön az elején ledobta az unatkozás atombombáját. Nincs otthon fotó vagy videó állványod, de kéne? Használhatsz erre egy asztali lámpát is! 

Peter McKinnon talán az egyik legismertebb fotózással és videózással foglalkozó youtuber manapság, talán csak Casey Niestat neve csenghet ismerősebben. Mint olyan sokan mások, ő is be van zárva a négy fal közé, de próbál segíteni azoknak, akik hozzá hasonlóan nehezen viselik ezt az időszakot (pót)cselekvés nélkül, netalán otthoni videózásra adnák a fejüket, de a könyvekből épített instabil kamera kitámasztási módozatok nem felelnek meg.

A lámpabúra tartóból készített állvány pofonegyszerű: Ha a lámpád árnyékolójának rögzítése menettel van megoldva, az jó eséllyel a fotózásban is használt menettípus lesz, csak csavard rá a géped (vagy akár vakut, mikrofont) és kész. Megteszi addig amíg a futár meg nem hozza a rendes felszerelésed, mert azért lássuk be: Bár van beépített fényforrása, elég limitáltan használható és az otthon talált lámpa talán nem is lesz elég stabil.