Egy meg nem nevezett amerikai, 32 éves úriember úgy döntött, hogy szoknya alá fotózással szeretné szabadidejét eltölteni, de ebből kihagyná a közös megegyezéses részt. A próbálkozásnak égési sérülés és köznevetség tárgyává válás lett az ára, majd feladta magát a rendőrségen, de még nekik se kellett.

A Wisconsinban élő férfi éppen csak megkapta a megrendelt cipőbe beépített szoknyavadász kamerát, amikor úgy gondolta otthon kipróbálja, mielőtt élesben sülne be vele. A kütyü akkumulátora viszont felrobbant a tesztek során, amitől égési sérüléseket szenvedett. Az ellátása után elment mentorához, egy lelkészhez, hogy útmutatást nyerjen.

A lelkész azt javasolta neki, hogy adja fel magát a rendőrségen szexuális zaklatás miatt. Wisconsin államban az illetéktelenül szoknya alá fotózásnak akár 3,5 év börtönbüntetés és 10 ezer dollár pénzbírság lehet a jutalma. A férfi hallgatott az útmutatásra, feladta magát a városi rendőrségen, de innen csak hazaküldték, mivel a bűncselekményt még nem követte el.