Az analóg fényképezésben még mindig van annyi potencia, hogy egyes piaci szereplők még mindig fejlesszenek újdonságokat. Noha az egylépéses hívásra kitalált fürdetők nem számítanak újdonságnak, de a CineStill Df96 egy újabb ígéretes ígéret.

A CineStill koncepciója ezzel a vegyszerrel, hogy lehetőleg annyira egyszerűvé és közben bolondbiztossá tegye a hívást, hogy olyanokat is elcsábítson, akik előtte még sosem próbálkoztak házilagos hívással vagy éppen annak körülményessége miatt hagytak fel vele.

A Df96-hoz három dolog kell: Óra, hőmérő és egy tank, amiben a filmeket meg lehet fürdetni. A leírás részletezi, hogy az egyes hőmérsékletek alatt mennyi ideig kell a filmnek a tankban lennie és mehet vele a push és pull is, amihez +/- 10°F hőmérséklettel kell számolni fényértékenként.

Szerencsére a hívófolyadék újra felhasználható, gyártói ajánlás szerint nagyjából 16 tekercs kidolgozására elegendő az 1 literes mennyiség, minden új tekercsnél hozzá kell adni a hívási időhöz 15 másodpercet. Ez így leírva roppant jól hangzik, várjuk az első teszteket. Azt nem tudni a CineStill Df96 megjelenik-e az európai piacon, de az USA-ban 20 dolcsit kérnek az 1 literes kiszerelését.