Amikor a kamerás gimbal rendszerekkel felszerelt autóra gondolunk, akkor egy mattfeketére fújt terepjáró vagy kisbusz suhan át a gondolatainkban. A probléma viszont éppen a suhanással van: Mennyi az annyi? Ezek az autók nem elég gyorsak, hogy szupersportkocsikkal tartsák az iramot. Itt jön képbe a Lamborghini Huracán és az Incline Dynamic Outlet (IDO) találkozása.

Az IDO egyébként nem kispályás, komoly filmes és televíziós produkcióknak szállítanak be gimbal rendszereket, legyenek azok földi, vízi vagy légi járműre erősítve. Innen is jött az ötlet: Mi lenne, ha szupersportkocsikat egy másik szupersportkocsival kergetnének? Szóba került a fejlesztéshez több modell is, mint az Audi R8, de végül a Lamborghini Huracán lett a befutó.

Bár nem ők az elsők, akik ilyen kaliberű járműre professzionális gimbalt szereltek, viszont a csapat szerint ők az elsők, akik elérték, hogy a legnagyobb elérhető sebesség továbbra is 300 km/h felett maradjon az átalakítás ellenére is (azt nem tudni kipróbálták-e már), míg mások jó ha a felét tudják. Az IDO még alig készült el a “Huracam” becenevű spéci kergetőkocsival, máris több produkció, köztük Hollywood-i blockbusterek is bejelentkeztek, hogy érdekelné őket. Így talán van esély arra, hogy a Huracam fél millió dolláros ára megtérüljön egyszer.