A reklámiparban számos megközelítés létezik, de talán a legkreatívabb mód mégis az, amikor egyszerűen meg akarod nézni még egyszer, mert annyira állat. Candide Thovex profi síelő és most éppen az Audi felkérésére síelte körbe az egész világot egyetlen pehelynyi hó nélkül. Így születik a vírusvideó.

Amióta az Audi fejéből kipattant a Quattro elnevezés és persze a versenypályán is bizonyított a mögötte lévő mérnöki teljesítménnyel, azóta bizonygatja, hogy minden körülmények között megállja a helyét.

Itt jön képbe Candide Thovex, aki a tökösségét, rátermettségét és “minden körülmények közöttiségét” azzal bizonyítja, hogy a világ számos táján lesiklik síléceivel. A léceken persze ott van az elmaradhatatlan termékelhelyezést.

Nem kell ehhez neki hó, jó neki a nyers szikla, zöldellő mezők, homok vagy egy lépcsősor. Síelni bárhol lehet, de talán a forgatás végére egy ortopédiai műtétre elegendő sérülést összeszedhetett a kemény körülmények között.

A most megjelent videó már egy második rész, az első 2015-ben mutatkozott be (lásd fent), de az még sokkal szájbarágósabban volt autóreklám és csak egyetlen helyszínt mutatott be.