Zev Hoover még csak 18 éves, de már beírta magát a fotózás és videózás dicsőségfalára. Az általa tervezett és otthon megépített 8×10 formátumú analóg-digitális hibrid kamera nem csak digitális fotókat készít, de videózni is lehet vele. A maga nemében talán ez az egyik első ilyen próbálkozás a világon. 

A rendszer alapja egy nagyformátumú kamera, mely egy fehér belső falra vetíti a képet. A trükk itt jön: Zev beépített egy Sony A7s fényképezőgépet, ami egy tilt-shift objektíven keresztül rögzíti a belső falon lévő képet. Ezzel így már nem csak fotózni, de videózni is lehet. A képet ki tudja rakni egy kontroll monitorra, így kap egy LCD képernyőt is. A gyors fókuszálás miatt a nagyformátumú objektív egy videós slider segítségével csúsztatható.

A rendszer egyetlen hátránya, hogy sok fény elvész, Zev szerint itt egészen konkrétan 6 fényértéknyi veszteségről van szó. Ez nagyon nehézkessé teszi rossz fényviszonyok között a használatát, mert hiába van az ISO bajnokok között a Sony A7s, ez még azért azt is meg tudja izzasztani. De cserébe hamisítatlan nagyformátumú képi világ jár.