Bár szeretjük a jó CGI-t, mégis földbe tud gyökerezni a lábunk, amikor valaki nélküle is teljesen hülyére tud venni minket. Christopher Nolan a mozivásznon próbálkozik minél több trükköt valódi díszletekkel megoldani, az OK Go pedig zenei klipjeiben űz sportot abból, hogy egyetlen vágás és számítógépes trükk nélkül kápráztat. Utóbbihoz csatlakozik Bonobo is, aki egy klausztrofób videóval jelentkezett No Reason című számához.

A klipet Oscar Hudson rendező jegyzi, aki operatőrével (Ruben Woodin-Dechamps) és art directorával (Luke Moran-Morris) egy jellegzetesen japán jelenséget dolgoztak fel. A videóban egy fiatal srácot látunk, aki retteg a külvilágtól és inkább otthon tölti minden idejét, annak ellenére, hogy egyre inkább bezárva érzi magát, miközben elfogy körülötte a tér. A kamera mindig ugyanabba a szobába érkezik meg, ami éppen megy össze a főszereplő körül.

Ehhez viszont nem kellett CGI-t alkalmazni, elég volt a találékonyság is hozzá, meg némi kétkezi munka a díszletes csapattól. A vágás nélküli videóhoz egy kifejezetten kis méretű kamerát kerestek, ami az egyre kisebbre szabott szobákon halad végig, ahol egyre kényelmetlenebb pózokban várják a teljesen egyformán felöltöztetett színészek.