Néhány napja már beszámoltunk róla, hogy egy félresikerült panorámafotónak köszönhetően lelepleződött a Föld valódi alakja, ma pedig a gyíkemberek létezésére derült fény, ráadásul éppen Budapesten a Parlament lábánál. A Redditen már 150 ezer upvote került a posztra, ami tisztes világhírt jelent.

Mitchell Flann és Erika Gomos egy első látásra cukinak tűnő kanadai pár, akik éppen európai körútjukat töltik. Samsung Galaxy S7 telefonjukkal mindenhol megállnak szelfi-panorámát készíteni, de Budapesten valami félresikerült.

A pár elmondása szerint csak annyi történt, hogy panorámázás közben Erika beletüsszentett a felvételbe, ez hozta létre a különös és roppant vicces jelenséget. Hozzátették, hogy hangos röhögésben törtek ki, de a közeli Holokauszt emlékmű miatt kínosan érezték magukat.

Egy névtelenséget kérő forrásunk szerint azonban Erika története sántít. Szerinte egy gyíkember észlelés tanúi lehetünk, ugyanis a napokban különösen erős a Szíriusz felől érkező alfa hullámok aktivitása, ami interferenciába léphetett a Parlament kupolaszerkezetében elhelyezett atlantiszi berendezésekkel.

Pataki Attila lapzártáig még nem reagált az eseményekre. Bárhogy is legyen, különösek ezek az észlelések manapság…