Nehéz olyan munkát mondani a felhőszint felett, ami ne lenne határtalanul hatalmas móka. A Wolfe Air nem először szerepel nálunk, hiszen a világon csak nagyon kevesen foglalkoznak azzal amivel ők: Sugárhajtású gépről videóznak és fotóznak más sugárhajtású gépeket a levegőben. Most az Everyday Reviews járt utána annak, hogy milyen éppen az Air Canada újdonságáról imázsfilmet forgatni Vancouver felett.

Van abban valami legtagadhatatlan gyönyör, ahogyan egy vadonatúj Boeing 787 Dreamliner oldalán megcsillan a lemenő nap, miközben alatta lassan kúszik Vancouver. A Wolfe Air csapata ezúttal imázsfilmet forgatott, de egyébként nem csak a reklámiparban, de a mozfilmek és dokumentumfilmek világában is nyomulnak.

A fő szerszámuk egy Learjet 25B repülőgép, amit többféle Alexa és RED kamerával felszereltek, de egy légi célokra fejlesztett spéci 50 megapixeles Canon fényképezőgéppel fotókat is készítenek. A közel negyedórás filmben betekintést nyerhetünk a csapat munkájába, amire egészen biztosan sokan irigyek.

Forrás: PetaPixel